is : 06:55:58
Word lid met korting
Paragnosten uit Hasselt
Spirituele kaartlezing
Foto lezen
paragnostenhasselt.be / paragnosten / fotoanalyse-paragnosten / Friso /
   
  Stuur een foto voor analyse naar paragnost Friso
   
  Fotoanalyse door Friso
Friso
Stuur foto naar Friso
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt paragnost Friso over zichzelf:  
       
    Mijn naam is Friso. Al vanaf jonge leeftijd ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde dan de meeste mensen waarnemen. Ik leerde al snel dat niet iedereen op dezelfde wijze naar de wereld kijkt als ik. Mijn ervaring op mijn eigen wandelpad heeft mij bijgebracht om nooit op te geven zelfs als je door de bomen het bos niet meer ziet. Voor alles is een oplossing en ik kan jou daarmee helpen en begeleiden.

Zit je vast met levensvragen, met jezelf, met jouw relatie, met jouw job of andere vervelende problemen waar je geen uitweg in ziet, aarzel dan
zeker niet om mij te contacteren. Wellicht kan ik jou verder helpen op jouw levenspad. Graag hoor of lees ik jullie. Warme groet paragnost Friso.
       
 
Intuitief
Raadgever
Sociaal invoelend
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Paragnost Friso.

Tot slot kan u Paragnost Friso contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Friso
AANWEZIG JUNI 2021
     
 
DIWODOVRZAZOMA
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in juni aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda paragnosten
 
 
  © Paragnostenhasselt.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer